Samen in Bewind is sinds 1 mei 2016 de nieuwe naam van Budgethulp Thuis
Het vertrouwde bewindvoerderskantoor in een nieuw jasje en met een nieuwe bewindvoerder: Jeroen Bokern.

‘De aflopen jaren heb ik bij Jan Verheijden het vak geleerd. Uiteraard kunt u van mij dezelfde vertrouwde service en kwaliteit verwachten. En, zoals de nieuwe naam al aangeeft, werken we daarin samen. Dat wil zeggen samen met u. Maar ook samen met alle betrokken instanties. Samen komen we tot een optimaal resultaat. De mens staat bij ons centraal. Samen in Bewind wil bewust een kleiner kantoor blijven. Zo kunnen we alle cliënten, en dus ook u, persoonlijk blijven benaderen. Ik werk samen met drie zeer gemotiveerde medewerkers. Ook zij zijn uw aanspreekpunt.’

Samen keuzes maken
In het streven naar een financieel stabiele situatie, zullen er keuzes moeten worden gemaakt. Deze keuzes maken we ook samen. Uw financiële situatie op de lange termijn en de verantwoording die wij jaarlijks moeten afleggen aan de rechtbank, staan centraal. Daarom neemt de bewindvoerder in overleg met u de eindbeslissing.

Kernwaarden
De kernwaarden van Samen in Bewind zijn:
•    integriteit
•    vertrouwen
•    duidelijkheid
•    heldere communicatie

Integriteit, kwaliteit en financiële degelijkheid
Samen in Bewind is lid van de BPBI, de toonaangevende branchevereniging voor professionele bewindvoerders en inkomensbeheerders. Deze branchevereniging staat garant voor goede dienstverlening. Zij stelt hoge eisen aan de integriteit, kwaliteit en financiële degelijkheid van haar leden.

KvK: 140 93 683
Aangesloten bij Branchevereniging PBI
© 2018 Samen in Bewind